Verhuizers Almere

Wanneer u wilt verhuizen, zit u vaak met de handen in het haar. Past alles wel in uw auto? Zou u vriend of vriendin tijd hebben mee te helpen inpakken en vervoeren? Indien u teveel zorgen heeft en iedereen het te druk lijkt te hebben, kunt u nog steeds rekenen op de professionele verhuizers van het bedrijf Banis in Almere.

Onze mensen zijn getraind in verhuizen en gaan heel respectvol en discreet met uw spullen om. U bepaalt zelf hoeveel hulp u nodig heeft. Ook wanneer u nog niet zeker bent of u de hulp van deze verhuizers in uw woning in Almere wilt, kunt u vrijblijvend een offerte invullen.

De eerste stap in het verhuizingsproces is contact leggen met onze firma, waarna een verhuisadviseur op bezoek komt in Almere. Hij kijkt welk materiaal de verhuizers zullen nodig hebben ,en uiteraard wordt er uitgebreid naar uw wensen geluisterd. Aan de hand van dit bezoek wordt een prijskaartje berekend. De daaropvolgende week krijgt u uitgebreide informatie over de daaropvolgende procedure en heeft u bedenktijd omtrent de verhuizing via onze firma. Indien u instemt, verhuizen we uw spullen en leveren ze precies waar u ze wilt. Er is zelfs een na verkoop service voorzien, waarbij een handyman de laatste hand legt aan klusjes zoals schilderijen ophangen of toestellen installeren. Deze dienst is erg in trek bij de oudere generatie, maar is natuurlijk beschikbaar voor iedereen.

Tenslotte krijgt u de factuur opgestuurd, waar hetzelfde bedrag op vermeld staat als in het begin is afgesproken.

Indien u nog twijfelt, dan kunnen onze referenties op onze site u misschien overtuigen. Hierop staan eerlijke reacties over onze verhuizers en het verhuisbedrijf in Almere in het algemeen. Ook u zal na het verhuisproces de kans hebben een reactie achter te laten via een enquête. Op deze manier blijven we onze dienst optimaliseren in het teken van onze klant.

Contact

BANIS Verhuizingen BV
info@banisverhuizingen.nl


Beemsterweg 23, Almere-Stad


Uw naam *

Uw e-mail *

Uw telefoonummer *

Onderwerp

Uw bericht