Verhuizen zonder zorgen

Verhuizen zonder zorgen: het is helemaal niet zo vanzelfsprekend. Vaak kijken mensen helemaal niet uit naar deze stresserende periode waar eenieder wel eens door moet. U weet niet hoe u alles moet vervoeren, op hoeveel tijd het in orde zal zijn, hoe u uw internet moet installeren in uw nieuwe woonst,… voor al deze problemen biedt Banis Verhuizingen een oplossing.
Wij zijn een professioneel verhuizersbedrijf dat zowel binnenlandse als buitenlandse verhuizingen verzorgt. We staan bekend om onze kwaliteitsvolle service, vlotte communicatie en persoonlijke aanpak. Zo staan bijvoorbeeld op onze site de namen van al onze verhuizers en een korte karakterschets.

Ons doel is u te laten verhuizen naar uw nieuwe woonst zonder zorgen. Dit doen we door met grote zorg om te gaan met uw eigendommen, en veel overzicht te bieden in het verhuizingsproces. De eerste stap in dit proces is een afspraak maken met een van onze verhuisadviseurs. Deze persoon komt opmetingen doen en berekent het definitieve prijskaartje. Deze prijs krijgt u opgestuurd in de week die volgt, waarna u de beslissing kan maken door te gaan met de verhuizing of niet. Indien u instemt, volgt het verhuizen zonder zorgen (alles is veilig ingepakt) en wordt alles netjes op de juiste bestemming afgeleverd. Er is ook een afterservice waarop u beroep kan doen. Deze bestaat uit het installeren van toestellen of het ophangen van schilderijen door onze handyman. De laatste stap is het betalen van de factuur, waarvan de prijs uiteraard dezelfde gebleven is.

Achteraf raden we u aan een enquête in te vullen om eventuele opmerkingen te geven. Deze enquêtes worden zorgvuldig bekeken en gebruikt om onze dienst te verbeteren.
Zonder zorgen verhuizen is dus geen onmogelijke opgave wanneer u samenwerkt met Banis Verhuizingen! Wij zorgen ervoor dat alles met grote zorg gebeurt en volledig naar uw wens.

Contact

BANIS Verhuizingen BV
info@banisverhuizingen.nl


Beemsterweg 23, Almere-Stad


Uw naam *

Uw e-mail *

Uw telefoonummer *

Onderwerp

Uw bericht