Verhuisbedrijf ’t Gooi

Verhuizen is best een lastige taak wanneer u dit volledig alleen doet. Vaak vertrouwt u dan niet graag andere mensen uw spullen toe. Banis Verhuizingen is echter een organisatie van professionele verhuizers die met uw eigendommen omgaan alsof het hun eigen spullen zijn. Ons verhuisbedrijf is buiten Almere ook werkzaam in regio’s zoals ’t Gooi, maar bijvoorbeeld ook in het buitenland.

Het verhuizingsproces gaat als volgt: eerst belt u Banis op om een afspraak te maken met een van onze verhuisadviseurs. Vervolgens komt deze persoon van ons verhuisbedrijf bij u thuis in ’t Gooi op bezoek. Aan de hand van zijn opmetingen en verdere bevindingen omtrent materiaal maakt hij dan een prijskaartje. Een week later krijgt u hiervan de geschreven versie in de brievenbus, waarna u rustig kunt nadenken of u op onze diensten al dan niet beroep wilt doen. In de volgende fase, als u heeft ingestemd, van het proces heeft u het volledig voor het zeggen. U kunt kiezen of u graag zelf uw eigendommen inpakt of niet, waar ze terecht moeten komen in uw nieuwe woonst en hoe deze moeten geplaatst of zelfs geïnstalleerd moeten worden. Deze dienst is deel van onze afterservice en wordt verschaft door onze handyman.

Hierna wordt de factuur van ons verhuisbedrijf naar uw woning in ’t Gooi verstuurd. Deze prijs zal niet verschillen van de prijsberekening die de verhuisadviseur maakte en waarmee u akkoord ging. Op deze manier komt u niet voor verrassingen te staan.

Twijfel dus niet om eens contact met ons op te nemen. We hebben al jaren een goede reputatie en veel tevreden klanten. Het grootste voordeel is dat u tot niets verplicht bent, en op voorhand het complete prijskaartje kent. Banis is het verhuisbedrijf bij uitstek om u te helpen bij een lastige verhuis en een intrek in een nieuwe woning in ’t Gooi.

Contact

BANIS Verhuizingen BV
info@banisverhuizingen.nl


Beemsterweg 23, Almere-Stad


Uw naam *

Uw e-mail *

Uw telefoonummer *

Onderwerp

Uw bericht