Piano transport

Banis Verhuizingen is het verhuisbedrijf bij uitstek om op een overzichtelijke manier te verhuizen. Dankzij de duidelijke structuur van ons verhuizingsproces hoeft u zich geen zorgen te maken. Onze verhuizers dragen erg veel zorg voor uw spullen, alsof ze van henzelf zouden zijn. Zo geraken uw meest kostbare en breekbare veilig op hun bestemming. Ook het transport van moeilijk te verplaatsen eigendommen zoals een bed of piano wordt tot in de puntjes verzorgd. Aangezien Banis een erkende verhuisfirma is, is het transport van deze kostbare spullen zoals een piano of dure vazen verzekerd tot maximum 100 000 euro.

Andere redenen waarom u voor Banis zou moeten kiezen zijn: onze jarenlange ervaring, persoonlijke benadering, grote opslagmogelijkheid en milieubewuste aanpak. Bovendien zijn onze verhuizers een vast team waarover u een korte beschrijving vindt op onze site. Op deze manier komen er geen geheel vreemde mensen uw huis binnen.

Een ander groot voordeel aan onze aanpak, is dat u een van onze verhuisadviseurs kan laten langskomen zonder ervoor te betalen. Deze adviseur berekent het prijskaartje voor u op voorhand, waardoor u goed weet waaraan u begint. Verder doet hij ook opmetingen en schat hij welke materialen nodig zullen zijn voor het transport van uw eigendommen, waaronder delicate spullen zoals een piano of breekbaar meubilair. Een week na zijn bezoek ontvangt u een factuur waarop de prijs nogmaals aangekondigd staat. Wanneer u hiermee instemt, volgt de volgende fase van het verhuizingsproces: het verhuizen zelf. U bepaalt of u uw eigen spullen wilt inpakken of u het transport van een piano liever aan ons toevertrouwt. Onze firma heeft hier namelijk veel ervaring mee en is al bezig met het professioneel verhuizen sinds 1869 (!).

Vervolgens komt alles op de gewenste plek terecht en kan u zelfs beroep doen op onze afterservice. Deze bestaat uit een handyman die u helpt uw meubilair te plaatsen, het aansluiten van lampen,… Aarzel dus zeker niet om eens contact op te nemen!

Contact

BANIS Verhuizingen BV
info@banisverhuizingen.nl


Beemsterweg 23, Almere-Stad


Uw naam *

Uw e-mail *

Uw telefoonummer *

Onderwerp

Uw bericht