Opslag Nederland

Het is komt wel eens voor: een familielid is overleden maar er is discussie over de verdeling van de eigendommen. Dit is maar één van de mogelijke scenario’s waarbij u het best kiest voor een opslagplaats. Aangezien deze plaats tijdelijk de thuis wordt van emotioneel beladen en financieel belangrijke spullen, is dit geen vanzelfsprekende of gemakkelijke keuze. Op dit moment schiet Banis Verhuizingen u te hulp. Naast verhuizingen in Nederland, waarbij we al jaren tevreden klanten afgeleverd hebben, bieden we u ook opslag aan.

In deze moderne opslaghallen bewaart u uw spullen in een container, waarvan enkel u een sleutel ontvangt. Zo garanderen we uw privacy en ook uw veiligheid. De container bevindt zich in een opslag die uitgerust is met de beste beveiligingssnufjes uit Nederland. Uiteraard is deze opslagplaats niet enkel tegen diefstal, maar ook brand beveiligd en verzekerd. Banis Verhuizingen is een erkende verhuizer en garandeert u daarom een verzekering tot wel 100 000 euro.

U kunt uw spullen zelf in deze container onderbrengen, of Banis Verhuizingen deze klus op zich laten nemen. Een andere mogelijkheid is dat onze verhuisfirma een container achterlaat aan uw woning in Nederland, waarna we deze ’s avonds onderbrengen in een opslag. Deze optie is enkel geldig voor bewoners uit Almere of ’t Gooi.

De grootte van zo’n container varieert naargelang uw wens. De kleinste container heeft een oppervlakte van 6m³, de grootste van 20m³. Uiteraard kan de inhoud van uw container variëren van meubilair naar archiefstukken, waar qua infrastructuur mee rekening wordt gehouden. In het geval van archiefstukken worden rekken voorzien en worden de uren waarin deze rekken kunnen geraadpleegd worden gelijkgesteld met de kantooruren.

Heeft u momenteel geen plaats voor iets, of verhuisplannen in de toekomst? Met Banis Verhuizingen in Nederland komt u niet voor verrassingen te staan en heeft u de veiligste opslag voor uw persoonlijke spullen.

Contact

BANIS Verhuizingen BV
info@banisverhuizingen.nl


Beemsterweg 23, Almere-Stad


Uw naam *

Uw e-mail *

Uw telefoonummer *

Onderwerp

Uw bericht