Opslag Almere

Banis staat bekend om zijn verhuizingen, zowel in Nederland als in het buitenland. Maar Banis biedt ook nog een andere dienst aan: opslag. Wanneer uw woning in Almere reeds verkocht is, maar uw nieuw huis nog niet klaar is, heeft u een plaats nodig om al uw spullen in onder te brengen. Een ander scenario is dat uw woning een nieuwe vloer nodig heeft, en daarom uw meubilair verplaatst moet worden. Er zijn voldoende situaties te bedenken waarin u een veilige opbergplaats nodig heeft, maar deze niet direct vindt.

Vertrouw dan op Banis om uw spullen tijdelijk te verhuizen naar een opslag in Almere. Dankzij onze jarenlange ervaring met verhuizen weten we hoe we met vertrouwelijke, emotioneel beladen of breekbare spullen moeten omgaan. Onze verhuisfirma beschikt over moderne opslaghallen die met de beste snufjes uitgerust zijn. Bovendien valt er van buitenaf niets te zien wat er zich in de opslag bevindt. Zo beschermen we niet enkel uw spullen, maar ook uw privacy.

Onze opslagplaatsen komen in verschillende formaten, van 6 tot 20 m³. Behalve goederen, kunt u er natuurlijk ook archieven in thuisbrengen. Banis zorgt dan voor een structuur waardoor de archieven gemakkelijk geraadpleegd kunnen worden.
De verhuizing van uw goederen naar de opslagplaats kan op verschillende manieren. U kunt zelf uw spullen naar de container in de opslag brengen, of dit laten doen door Banis. Een optie die voor mensen in Almere of ’t Gooi geldt, is dat Banis een container bij u thuis afzet, u deze vult en op het einde van de dag deze wordt meegenomen naar de opslag.

Maakt u zich dus geen zorgen over problemen omtrent opslagplaats: met Banis kan u op uw beide oren slapen!

Neem een kijkje op de website of neem vrijblijvend contact op.

Contact

BANIS Verhuizingen BV
info@banisverhuizingen.nl


Beemsterweg 23, Almere-Stad


Uw naam *

Uw e-mail *

Uw telefoonummer *

Onderwerp

Uw bericht