Offerte aanvragen - Banisverhuizingen.nlBanisverhuizingen.nl

BANIS Verhuizingen maakt verhuizen makkelijk voor u dankzij een overzichtelijke manier van werken. Dit gaat van start zodra u contact met ons opneemt voor een offerte voor uw binnenlandse verhuizing of buitenlandse verhuizing.

Offerte aanvragen

Wilt u graag een prijsopgaaf van ons ontvangen neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op 036 – 5364114 of 035 – 6913231

Onze verhuisadviseur kan bij u langskomen om uw komende verhuizing te bespreken. Zo is het belangrijk te weten wat de omvang is van de inboedel. Maar ook hoe de situatie is en welke hulpmiddelen en verpakkingsmaterialen nodig zijn om uw verhuizing soepel en correct te laten verlopen. Verder wordt dan besproken welke werkzaamheden u zelf wenst te doen en welke u door BANIS Verhuizingen wilt laten uitvoeren. Daarbij gaat het b.v. om het inpakken in verhuisdozen, demontage- en montagewerkzaamheden.

Wilt u toch veel zelf doen en/of vooraf enige indicatie hebben van de te verwachten kosten, dan kunt u gebruik maken van onze online offerte aanvraag hier onder.

Vult u liever uw inventarislijst handmatig in, download dan hier het aanvraagformulier en de inventarislijst en stuur deze naar ons (per post of e-mail).

In beide gevallen ontvangt u dan van ons een vrijblijvende offerte met een richtprijs gebaseerd op de door u verstrekte informatie.

 

De heerMevrouw

naam

e-mail

Telefoon (verplicht)

Telefoon mobiel

Telefoon werkHuidige woning

Adres

Postcode

Plaats

Soort woning (huidig) (*)

Verdieping

Nieuwe woning

Adres

Postcode

Plaats

Soort woning (huidig) (*)

Verdieping

Datum verhuizing

Opties

Inpakken in dozen?

Ja

Demontage / montage?

Ja

Opslag?

Ja


Overige opmerkingen / informatie:


Om een indruk te krijgen van de aanwezige inventaris kunt u in onderstaande inventarisatielijst de aantallen van de betreffende items invullen. Door de gewenste (woon)ruimte te selecteren worden de onderliggende items zichtbaar.


Woonkamer

Eetkamer

Keuken

Bijkeuken

Hal Beneden

Slaapkamers

Badkamer

Studeerkamer

Zolder

Schuur / Garage

Overloop

Tuin

Overigen

Contact

BANIS Verhuizingen BV
info@banisverhuizingen.nl


Beemsterweg 23, Almere-Stad


Uw naam *

Uw e-mail *

Uw telefoonummer *

Onderwerp

Uw bericht