Offerte aanvraag container - Banisverhuizingen.nlBanisverhuizingen.nl

BANIS Verhuizingen maakt verhuizen makkelijk voor u dankzij een overzichtelijke manier van werken. Dit gaat van start zodra u contact met ons opneemt voor een offerte voor uw binnenlandse verhuizing of buitenlandse verhuizing.

Offerte aanvraag container

Graag willen wij een offerte aanvragen inzake het voor de deur plaatsen van meubelopslag-containers middels de doe het zelf laden en los- methode. Gelieve onderstaande gegevens voor zover reeds bekend invullen s.v.p.

De heerMevrouw

naam

e-mail

telefoon (* verplicht)


Gewenste container(s)

x 10 (m3) (*)

x 20 (m3) (*)


NAW gegevens Opslag-in:

Adres

Postcode

Plaats

Telefoon

Gewenste datum (opslag-in)

NAW gegevens Opslag-uit:

Adres

Postcode

Plaats

Telefoon

Gewenste datum (opslag-in)
NAW gegevens tijdens Opslag:

Adres

Postcode

Plaats

TelefoonIn de container bevinden zich 30 / 15 verhuis-dekens. U kunt deze dekens gebruiken ter bescherming van uw meubilair. Wij berekenen voor gebruik van de dekens een borg van € 150,00 / € 75,00 (Bij vermissing of vernieling € 5,00 per deken).

Het is verboden om brandbare vloeistoffen of gassen en niet afgesloten etenswaren te laden in de meubel-opslagcontainer.

Bij het voorzetten van de containers (opslag uit) dienen alle nog openstaande kosten plus boven-genoemde borg contant betaald te worden. Indien bij ophalen van de lege meubel-opslagcontainer, alle dekens aanwezig zijn, ontvangt u de borg direct weer terug.

Containers worden ‘s morgens vroeg voor uw deur geplaatst (dinsdag t/m vrijdag ) en dienen dezelfde dag om 16.00 uur weer tot onze beschikking te zijn. Reservering voor voorzetten van de container voor opslag-uit dient u conform de Voorwaarden Bewaarneming via de Doe-het-zelf methode, minimaal één maand van te voren aan ons te melden. Hierbij is geen transportverzekering van toepassing.

U ontvangt binnen enkele dagen een offerte met opdrachtformulier.

 

Contact

BANIS Verhuizingen BV
info@banisverhuizingen.nl


Beemsterweg 23, Almere-Stad


Uw naam *

Uw e-mail *

Uw telefoonummer *

Onderwerp

Uw bericht