Internationale verhuizing

Verhuizen binnen landsgrenzen is geen eenvoudige klus, laat staan een internationale verhuizing. Door de afstand wilt u natuurlijk dat dit zo goed mogelijk geregeld wordt, zodat u geen dagen verliest in het overbrengen van spullen naar een ander land. Binnen Nederland staat Banis Verhuizingen bekend om zijn vlotte service en nazorg, goede communicatie en kwalitatieve zorg voor uw spullen. Uiteraard kan u ook op onze verhuisfirma rekenen buiten Nederland, voor een internationale verhuizing.

Banis zorgt voor een antwoord op tal van vragen zoals wat u allemaal mag meenemen, hoe alles vervoerd wordt, welke regels er gelden omtrent verhuizing in het desbetreffende land, of u uw apparaten kunt installeren in uw land van bestemming,… Deze vragen worden door ons beantwoord zonder dat u er iets voor hoeft te betalen.

U kunt rekenen op ons vast team van verhuizers die al jarenlang ervaring hebben met internationale verhuizing. Banis is niet enkel in Nederland een erkende verhuizersfirma, maar ook op internationaal vlak onderhouden we onze relaties. Zo zijn we bijvoorbeeld aangesloten bij Fedemac en de International Association of Movers. Hierdoor zijn we goed op de hoogte van verhuisregels in andere landen en de belangrijke verhuizers ter plaatse. Zo bent u er zeker van dat in het buitenland alles in handen komt van capabele en betrouwbare verhuizers, die ook lid zijn van de Internationale Organisatie van Verhuizers.

Banis biedt zoals altijd de dienst aan alles voor u in te pakken en de nodige documenten voor bijvoorbeeld de douane in orde te maken. Dit bespaart u heel wat kopzorgen en stress, wat u zeker kan missen in zo’n drukke periode. Neem zeker een kijkje op onze site om meer te weten te komen over onze internationale verhuizingen. U kunt het prijskaartje laten berekenen door een offerte in te vullen, wat u vrijblijvend kunt doen alvorens met onze firma in zee te gaan.

Contact

BANIS Verhuizingen BV
info@banisverhuizingen.nl


Beemsterweg 23, Almere-Stad


Uw naam *

Uw e-mail *

Uw telefoonummer *

Onderwerp

Uw bericht