Inboedelopslag

Er zijn nogal wat redenen die leiden tot het huren van een opslagplaats (het nieuwe huis is nog niet klaar, er wordt een nieuwe vloer gelegd, een familielid is overleden…). Heel vaak hebben mensen niet direct een veilige oplossing om hun spullen om te bergen. Aangezien uw tuinhuis niet de capaciteit heeft al uw meubilair op te bergen, biedt Banis naast het verhuizen ook een andere dienst aan: inboedelopslag in moderne hallen.

Dit kan gaan over het verhuizen en onderbrengen van meubilair, maar ook om archiefstukken. De aard van de inboedelopslag bepaalt dan ook hoe de container eruit zal zien. Bij het opbergen van archiefstukken zullen rekken voorzien worden en de uren van raadpleging verlengd worden.
De grootte van zo’n opslag bepaalt u natuurlijk zelf, uw opties zijn 6m³, 10m³ of 20m³. Aangezien Banis een verhuisfirma is zijn uw spullen door ons verzekerd. Andere voordelen aan onze inboedelopslag is dat u enkel de toegang heeft tot uw container met een sleutel. De opslag is uitgerust met brandalarm en is 100 procent beveiligd. Bovendien zijn de containers in de opslagplaats afgeschermd van de buitenwereld en kan niemand zien wat de inhoud ervan is.
Er zijn een aantal manieren waarop het opbergen van uw spullen kan gebeuren. U kunt zelf uw spullen in de container in de opslagplaats onderbrengen, of deze verhuizing door Banis Verhuizingen laten doen. Een derde optie is dat onze firma een container aan uw huis achterlaat, die u dan inlaadt.

Vervolgens komen wij die dan ’s avonds halen en brengen we deze in de opslagplaats onder. Deze laatste optie is enkel van toepassing op bewoners in de gemeenten Almere of ’t Gooi.
Banis heeft met andere woorden meer te bieden dan een verhuisdienst alleen. Neem gerust nog een kijkje op de site voor meer informatie over inboedelopslag.

Contact

BANIS Verhuizingen BV
info@banisverhuizingen.nl


Beemsterweg 23, Almere-Stad


Uw naam *

Uw e-mail *

Uw telefoonummer *

Onderwerp

Uw bericht