Inboedel verhuizen

Het is een moment in het leven waar niemand echt veel zin in heeft: uw volledige inboedel verhuizen. Gelukkig is er Banis Verhuizingen om in deze mogelijke chaos orde te scheppen. We staan er om bekend heel overzichtelijk te werken en met uiteraard de beste zorg voor uw spullen. Dit kan gaan om een bedrijfsverhuizing, gewone verhuizing of zelfs buitenlandse verhuizing.

Het proces van verhuizen wordt vaak onderschat. Veel mensen hebben geen tijd dit nauwkeurig te doen, waardoor ze voor verrassingen komen te staan in hun nieuwe woonst. Banis doet dit allemaal voor u: de inboedel opmeten en verhuizen, plaatsen waar u het wilt,… U kunt zelfs beroep doen op onze afterservice, waarbij een handyman u helpt alles te installeren of op te hangen.
We garanderen u dat de kwaliteitszorg en de structuur die we bieden de prijs meer dan goedmaken.

Bovendien bent u tot niets verplicht bij Banis. Indien u geïnteresseerd bent in onze dienst, komt er een verhuizingsadviseur langs om de opmetingen te doen. Hij schat tijdens dit bezoek ook in welke materialen onze werkmannen nodig zullen hebben om uw inboedel te verhuizen. In de daaropvolgende week krijgt u een factuur toegestuurd waarmee u de verhuizing kan laten starten, indien u akkoord bent. Deze prijs verandert niet meer, en zo komt u niet voor onverwachte kosten te staan. Na dit hele gebeuren kan u onze dienst evalueren via een enquête, wat we erg appreciëren en waardoor we onze diensten kunnen blijven optimaliseren. We houden veel rekening met opmerkingen van klanten, waarvan de meesten ondertussen klanten voor het leven zijn geworden.

Zit u met de handen in het haar als u nog maar denkt aan uw hele inboedel verhuizen? Overweeg dan zeker eens Banis Verhuizingen. Een offerte opmaken is gratis en onze verhuizers behandelen uw spullen met grote zorg.

Contact

BANIS Verhuizingen BV
info@banisverhuizingen.nl


Beemsterweg 23, Almere-Stad


Uw naam *

Uw e-mail *

Uw telefoonummer *

Onderwerp

Uw bericht